Over ons

Vakmanschap en kwaliteit!

Hellings stukadoor- en afbouwbedrijf heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van traditioneel stucwerk en specialistisch, ambachtelijk stucwerk, lijstwerk en ornementen voor binnen en buiten.

Restauratie

Om een juiste en professionele restauratie uit te kunnen voeren kijkt Hellings stukadoors  eerst naar de opbouw van de schade. Wij bekijken uit welke materialen het werk bestaat, uit welke periode de stijlelementen komen, en welke technieken zijn toegepast. Na het vaststellen van de schade maakt Hellings Stukadoors een plan van aanpak, zorgt voor de uitvoer van het herstel en maakt een verslag van het verloop van het herstelproces. Ook voor restauratie bent u bij Hellings Stukadoors aan het juiste adres.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor u als opdrachtgever zorgen wij voor een optimaal resultaat van uw stucwerk of restauratie. De mensen van Hellings Stukadoors hebben zich bewezen als vakmannen en staan garant voor een door u gewenst resultaat. Hellings Stukadoors beheerst het oude ambacht en beheerst het nieuwe ambacht. We gaan op de ouderwetse manier met u als klant om. Met goede service en oprechte aandacht!

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!